ISTORIJAT

  SIMŠPED doo je firma porodičnog karaktera, protekla iz prevozničke radnje ssnovane daleke 1995. godine. Za sve godine poslovanja, Simšped doo beleži stalni rast i razvoj.

  Akcenat uprave društva stavljen je na pažvljiv odabir profesionalnog i odgovornog tima koje u svemu može odgovoriti zahtevima sve probirljivijeg tržišta.

  Danas sa sigurnošću možemo reći da je SIMŠPED doo jedan od lidera na tržištu, specijalizovan za pružanje transportnih usluga na destinacijama Italija, Španija i Portugalija. 

VOZNI PARK

  Značajno obnovljen vozni park tako da danas posedujemo 42 kamiona, od čega 11 hladnjača i 31 ceradu. 

DESTINACIJE PREVOZA ROBE

  Tokom godina bavljenja transportom, SIMŠPED doo je pribegao filozofiji stalnog pozicioniranja na pažljivo odabranim tržištima.

  Kao rezultat toga opredelili smo se za princip prepoznatljivosti i pouzdanosti na tržištu Italije, Španije i Portugalije.

  Takav pristup omogućio nam je sposobnost da klijentima na dnevnom nivou rešavamo zahteve za transportnim uslugama.

SERTIFIKATI

 BISNODE sertifikat 2019 

BISNODE je vodeća evropska kompanija koja posluje u oblasti poslovnih podataka i analize podataka u 19 zemalja i strateški je partner najvećeg globalnog ponuđača poslovnih podataka – kompanije Dun & Bredstreet. Sertifikacija je ustaljena praksa u mešunarodnom okruženju, a grupacija Bisnode ima dugogodišnje iskustvo u dodeli sertifikata bonitetne izvrsnosti u zemljama: Švedskoj, Norveškoj, Finskoj, Danskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Češkoj i Mađarskoj. 

Imamo zadovoljstvo da se predstavimo sa BISNODE SERTIFIKATOM kao oznakom bonitetne izvrsnosti.

Međunarodni transport i špedicija

Više od 20 godina iskustva.
Frigo transport specijalnim vozilima.
Srbija - Italija - Srbija od utovara do istovara za 48 sati.

office@simsped.com
transport@simsped.com
finansije@simsped.com

Simšped d.o.o.
Novo Naselje 24, 11504 Barič
PIB: 101219992
MB: 6152473

Powered by SHROOMS

sr_RSSerbian